Vad kostar bläckpatronerna till din skrivare?

Populära nätbutiker


Patroner

NYKUND: Patroner.se Bläckpatron eller fotopapper 1 krona


Inkclub

NYKUND: Inkclub Handla bläck för 1 krona Störst sortiment, multipack för storförbrukare.


pris-blackSkrivare, bläck och andra kringutrustning och hårdvara finns runt  om kring oss som en del i vårt dagliga liv både hemma och på arbetet.

Med de högkvalitetsskrivare som finns tillgängliga  till lågt pris kan alla som har en skrivare i hemmet skriva ut bilder med  fotografisk kvalitet och grafik i fullfärg.

Om du funderar på att köpa en ny  skrivare till hemmet eller kontoret kan inköpskostnaden för en ny bläckpatron  bli den avgörande faktorn. Det  finns många prisvärda skrivare på marknaden idag som alla göra underverk vid  utskrift av vackra sidor med bilder och professionella typsnitt.

Skillnaden är  att vissa skrivare bläckpåfyllning är mycket dyrare än andra.

Den verkliga kostnaden för att äga en skrivare är inte det ursprungliga priset. Det är kostnaden per sida för att skriva ut under hela  livstiden skrivaren som är det intressanta för den ekonomiskt lagde bläck- och  toner konsumenten. Om utskrifterna är av jämförbar kvalitet är det kostnaden per  sida i svart och vitt och kostnaden per sida för färgutskrifter som är den  faktor du måste ta reda på.

För att bestämma kostnaden per sida för utskrift, se  specifikationerna för skrivaren och hitta hur många sidor som bläckpatronen  skrivs ut. Dela sedan kostnaden för bläckpatron  med det antal sidor som patronen förväntas skriva ut. Då får du fram kostnaden  per sida för den aktuella skrivaren.

Det första steget är att ta reda på priset för bläckpatronen i  både svart och färg för skrivaren som tillverkas av samma företag som  skrivaren. Men stannar inte där, eftersom det  finns många alternativa märken på eftermarknaden av skrivarpatroner av vilka  många fungerar perfekt och även återvunna, rekonditionerade och påfyllda bläckpatroner.

Jämför alla dessa priser och bestäm vilket erbjudande som  ger dig bäst pris för användning med den skrivare du tänker köpa.

Ibland kommer du se  skrivare på nätauktioner för otroligt låga priser. En del av dessa  skrivare kan köpas för mindre än hundra kronor. Problemet  är att när du köper bläck för skrivaren kommer det att kosta mycket mer än du  förväntat dig, även om du hitta det en bläckpatron till ett väldigt lågt pris.

Anledningen till att skrivaren nu slumpas bort nästan gratis är att tidigare  ägaren föll i fällan att köpa en billig skrivare utan att räkna på den faktiska  kostnaden för varje utskrift.

Något som säljaren bittert fick erfara när han  bläcket tog slut och han eller hon fick en chock när en ny patron skulle  inhandlas.

När du hittar en skrivare  som du tror att du kanske vill köpa jämför omedelbart priset för bläckpatroner  så att du kan jämföra den totala kostnaden innan du handlar. Köp inte något som  låter bra men är dyrt att leva med. Det finns gott om bläckstråleskrivare som  använder bläck som är ganska billiga, vilket gör att kostnaden per sida blir  låg.

Taggar: ,
Top