Bläck till bläckstråleskrivare

Populära nätbutiker


Patroner

NYKUND: Patroner.se Bläckpatron eller fotopapper 1 krona


Inkclub

NYKUND: Inkclub Handla bläck för 1 krona Störst sortiment, multipack för storförbrukare.


Bläckstråleskrivare har ökat i popularitet under de senaste åren. Drivande bakom utvecklingen är genomslaget för digitalfotografering och nya skrivarmodeller som förenar skrivare, kopieringsmaskin och skanner i en enhet. Innovationer och fallande priser har lett till kraftigt ökad försäljning av bläckstråleskrivare för både hem- och kontorsanvändning.

Prisjämförelse Bläckpatroner

Det är dock först när bläcket tar slut som man upptäcker den verkliga kostnaden för den tillsynes så billiga skrivaren. Kostnaden för en svart och färg ersättningspatron kan ofta bli lika hög som kostnaden för själva skrivarenheten. När man inser hur dyrt det kan bli att skriva ut färgbilder blir användaren mer selektiv med vilka fotografier som skrivs ut och företagets inköpsansvarige klagar över kostnaderna för inköp av bläckpatroner.

 Vart sparar jag mest pengar på bläck?

När det gäller inköp av bläckpatroner finns det flera olika typer och tillverkningskällor att välja mellan. De dyraste patronerna och som du blir rekommenderad att köpa är originalpatroner från tillverkaren av den subventionerade skrivaren. De här patronerna känner du lätt igen, de har tillverkarens logo (samma som skrivaren) och säljs i samma butik där du köpte skrivaren. För billigast utskrifter gäller det att både välja rätt skrivare och rätt återförsäljare av bläckpatroner.

Det billigaste och smartaste valet för inköp av bläck till skrivare är att välja kompatibla färgpatroner – det sparar man mest pengar på.

Top