Kompatibla Bläckpatroner

Populära nätbutiker


Patroner

NYKUND: Patroner.se Bläckpatron eller fotopapper 1 krona


Inkclub

NYKUND: Inkclub Handla bläck för 1 krona Störst sortiment, multipack för storförbrukare.


6m-org-compKompatibla bläckpatroner är billigare än vanliga original patroner och de ger oftast lika bra utskrifter. Här hittar du butiker där du kan beställa billigt.

Produkter som inte är tillverkade av varumärkes- eller licensinnehavare kallas kompatibla, pirat eller kopior. De har ofta en annorlunda konstruktion än original färgpatroner. Detta för att kringgå de omfattande patentskydd skrivartillverkarna byggt upp för att skydda den lukrativa efterförsäljningen av förbrukningsvaror.

Kompatibla patroner fungerar utmärkt med bl.a Brother, Canon och Epson och det finns egentligen ingen anledning att köpa de betydligt dyrare originalpatronerna.

Patronen till vänster (BCI-6M) är original och den till höger är en kompatibel bläckpatron som ger identiskt utskriftsresultat.

Vad är fördelarna med kompatibla patroner?

Att spara in på kostnader är högsta prioritet för såväl företag som konsumenter. Kostnaderna för utskrifter och särskilt då priset på bläckpatroner har sedan länge varit en ständigt växande utgiftspost då intresset för att skriva ut egna bilder och trycksaker är starkt växande.

Enligt den senaste rapporten från GIA (Global Industry Analyst) kommer industrin att omsätta hela 18 miljarder dollar (cirka 130 miljarder kronor) år 2017. Den globala ekonomiska krisen verkar ha liten effekt på efterfrågan men å andra sidan har konsumenterna blivit allt mer priskänsliga och letar aktivt efter mer prisvärda alternativ för att spara pengar på förbrukningsvaror.

Asiatiska tillverkare som G&G Ninestar har lösningar och alternativ för både konsumenter och företag. Genom lägre priser och god kvalitet tar de ständigt marknadsandelar på den växande marknaden för skrivartillbehör. Alternativet till dyra originalpatroner är kompatibla produkter. Hos de flesta återförsäljare på nätet kan kunder i dag välja att köpa varor från den ursprungliga tillverkaren eller kompatibla produkter.

Ninestar_blackpatron

Vad är en kompatibel patron?

En kompatibel bläckpatron är en patron som är helt ny men med komponenter tillverkade av andra företag än den ursprungliga skrivartillverkaren. Kompatibla patrontillverkare uppfyller (och ibland överträffa) specifikationerna som är uppsatta av den ursprungliga skrivartillverkaren. Om du köper från en betrodd och pålitlig leverantör, kan du också vara säker på att du får produkter av hög kvalitet med en tillfredsställande kundservice.

Anledningen till att företag som tillverkar billigare alternativ blomstrar är en grundläggande förändring i konsumenternas beteende. Priset har allt mer blivit en avgörande faktor i dagens ekonomi.

Både småföretag och hemanvändare vill sänka kostnaderna och genom det stora utbudet online har det blivit allt lättare att hitta mer prisvärda alternativ till de höga butikspriserna. Detta är ett av skälen till varför nya uppstickare registrerar en hög tillväxt. Det värde som de ger konsumenterna genom att leverera bättre patroner till låg kostnad kombinerat med en hög service nivå gör det enkelt att välja kompatibla produkter till sin skrivare.

Den kloka konsumenten som köper kompatibla bläckpatroner istället för skrivartillverkarnas dyra originalpatroner gör genast stora besparingar

Tredjeparts bläck och toner tillverkare har brutit skrivarfabrikanternas minimonopol. Med kompatibla bläckpatroner får du möjlighet att fortsätta skriva ut dina bilder med bra slutresultat och samtidigt spara pengar.

Prisjämförelse Bläckpatroner

Kompatibla bläckpatroner och återtillverkade patroner kallas ofta för no-brand eller märkeslösa produkter. Det är ju varumärket som kostar pengar och inte innehållet i produkten. Den stora fördelen med att köpa märkeslösa patroner är att man kan spara upp 70 % på det lägre priset jämfört med att köpa OEM (original produkter).

En kompatibel bläckpatron är en patron som inte kommer från originalfabriken. Dessa patroner är designade för att nå upp till och i vissa fall även överträffa standarden på originalprodukten med avseende på funktion, kvalitet och mängden bläck. För några år sedan var det svårt att hitta kompatibla bläckpatroner till Epson, Hp och Lexmark. Anledning var att skrivarhuvudet var dyrt och inte lätt att integrera i bläckpatronen vilket gjorde att få kompatibla produkter nådde marknaden.

Kompatibla bläckpatroner är billigare än vanliga patroner men de ger oftast lika bra utskrifter.

Top