Patroner – billigt

Populära nätbutiker


Patroner

NYKUND: Patroner.se Bläckpatron eller fotopapper 1 krona


Inkclub

NYKUND: Inkclub Handla bläck för 1 krona Störst sortiment, multipack för storförbrukare.


Billig patronDet kan inte förnekas att patroner till skrivare är ganska dyra. Detta är inte förvånande då tillverkare av bläckstråleskrivare lockar konsumenter med billiga skrivare för att i ett senare skede göra stora vinster genom att sälja dyra bläckpatroner. Dessa tillverkare hoppas att konsumenterna kommer att köpa sina färgpatroner från samma källa och på så sätt generera stora vinster.

Tyvärr för tillverkarna har konsumenterna andra och mycket billigare alternativ än det dyra originalbläck som tillverkarna erbjuder. De kan välja att få sina tomma patroner fyllda i påfyllningsstationer. De kan också köpa generiska ersättningspatronen i stället för originalbläck.

Således, om du vill spara på skrivarbläck och om du inte vill spendera dina pengar på dyra märkesvaror, kan du välja andra produkter. Frågan är: var köper du ersättningsfärgen? Det finns två bra källorna för skrivarpatroner, butiker och online leverantörer.

Köpa patron i butik

Fysiska butiker kan vara ett bra ställe att hitta ersättningsbläckpatroner. Du kan i regel känna dig säker på att de ersättningspatroner som du köper från dessa butiker är bra eftersom butikerna måste upprätthålla sitt goda rykte för att få behålla sina kunder.

En del butiker erbjuder påfyllning av tomma patroner. Det är en billig, miljövänlig och smidig lösning.

Online leverantörer erbjuder billiga patroner

En nackdel med att köpa bläckpatron från fysiska butiker är att du måste ta dig dit. Detta kommer att ta tid kosta pengar och vara omständlig. Detta särskilt om du skall göra något annat inköp på samma gång.

Det finns många webbplatser på Internet där det går att beställa färgpatroner billigt. Även fysiska butiker har egna webbplatser som en förlängning av sina lokaler. Men när du köper skrivarbläck från en online bläck leverantör måste du se till att denna leverantör är tillförlitlig.

För det första ska en pålitlig e-butik erbjuda ångerrätt eller en pengarna-tillbaka-garanti som kommer att försäkra sina kunder om kvaliteten på sina produkter. Webbplatsen bör också säkert ha en hög säkerhet mot dataintrång och andra brott mot säkerheten.

Original bläck till skrivare  är dyrt. Det är ett obestridligt faktum. Du behöver dock inte vara fast med att köpa märkesvaror.

Du har alltid möjlighet att köpa patroner på nätet istället.

Prisjämförelse Patroner

Ovan hittar du en sammanfattning av vår prisjämförelse mellan bra e-butiker som erbjuder billiga patroner.

IDG: Test av 5 färglaserskrivare

Råd och rön: Därför kostar skrivarbläck 16000 kronor litern

Top