Köpa ny toner?

Populära nätbutiker

Butik Erbjudande Gäller
Alltid lägre priser Alla Tonerlagret
Patroner.se Bläck för 1 kr Ny Kund Patroner.se
InkClub Bläck eller fotopapper 1 kr Ny Kund InkClub

lasertonerDags att köpa ny toner? Här kan du läsa mer om vad du bör tänka på så att du kan göra ett mer välinformerat inköp. Nedan hittar du ett urval av bra återförsäljare av bläck- och toner. Är du ny kund kan du få ett extra bra erbjudande.

Vad du än gör, kasta inte bort din gamla toner kassett, den har fortfarande ett värde och det finns flera serviceinrättningar som erbjuder påfyllning av tomma kassetter till ett lågt pris

Checklista för inköp av laser toner

1) Fabrikat och modell?

Vanligtvis finns på framsidan av skrivare ett modellnummer. Anteckna numret för referens.

2) Är du intresserad av att köpa OEM eller lågpristoner?

Originaltoner eller OEM kan vara dyra. OEM ger inte nödvändigtvis fler utskrifter än billigare alternativ men kvaliteten är garanterat hög. För den vanlige konsumenten är det emellertid ett förnuftigare och miljövänligare alternativ att köpa en åter tillverkad toner.

3) Var är det bäst att köpa toner?

Det blir med största sannolikhet billigast att göra ditt inköp online från en specialiserad e-handlare. Det mesta du kan hitta på nätet är mycket billigare än i butiker.

4) Vilka är fördelarna med att köpa toner från en nätbutik?

Du får leverans av toner direkt till din dörr till ett lägre pris och tillgång till kundtjänst som ofta är snabba att svara på dina frågor.