Så sparar du pengar på bläckpatroner

Populära nätbutiker


Patroner

NYKUND: Patroner.se Bläckpatron eller fotopapper 1 krona


Inkclub

NYKUND: Inkclub Handla bläck för 1 krona Störst sortiment, multipack för storförbrukare.


blackpatronermNär fler och fler använder sin skrivare för att skriva ut allt från texter i svart till att skapa färgstarka dokument och egna blanka fotografier som ska vara av hög kvalitet men till ett överkomligt pris har behovet av billigare bläckpatroner ökat. Tack och lov går det att reducera kostnaden för att skriva ut allt det här från hemmet.

Istället för att vända sig till ett fotolabb eller tryckeri går det att få en rimlig kostnad genom att använda återtillverkade toner och bläckkassetter.

Lågpris bläckpatroner ger mer utskrifter för pengarna

Det råder ingen tvekan om att det genom att använda en skrivare med billiga bläckpatroner går att få ett mycket högre värde för pengarna. Alla som äger en skrivare vet att kostnaden för att ersätta bläcket oftast är högre än skrivaren i sig. Beroende på vilken typ och modell av skrivare du har kan du behöva köpa så få som en eller två till så många som sex olika bläckpatroner åt gången.

Att köpa bläckpatroner direkt från tillverkaren av skrivaren kan vara ganska dyrt, vilket har fått många att istället använda kompatibla bläckpatroner, som någon som inte tillverkat skrivaren har framställt. Ett annat populärt val är att köpa antingen kompatibla eller återanvända bläckpatroner, som vanligen är det billigaste av alla alternativ.

Faktum är att den som inte köper patroner för bläckstråleskrivare direkt från tillverkaren kan spara mer än hälften av den totala utskriftskostnaden. Oavsett hur lite, eller vilken typ av utskrifter du vill göra kan du med hjälp av billiga bläckpatroner göra betydande besparingar under loppet av bara ett år.

Återvunna tonerkassetter är perfekt för den sparsamme eller miljömedvetne konsumenten liksom för de som skriver ut många fotografier. Det finns en potential att spara upp till sjuttio procent av kostnaden för bläck. En återvunnen patron, är som namnet antyder, en bläckpatron som fyllts på med nytt bläck.

Tonerkassetter för laserskrivare

Förutom de många typer av bläckpatroner till bläckstråle- och fotoskrivare samt faxar, kan även toner för laserskrivare köpas från en tredjepartstillverkare. Återanvända tonerkasseter är bra för miljön, de sparar pengar och fungerar i nästan alla fall lika bra som dyra originalkassetter.

Idag finns tusentals och åter tusentals produkter från billiga tillverkare att välja mellan. Konsumenten är inte längre tvingad att köpa de dyrare märksprodukterna utan kan välja produkter som fungerar lika bra men till ett lägre pris.

Genom att bläckpatroner eller skivartoners utan varumärke kan du på ett relativt enkelt sätt spara mycket pengar, speciellt om du skriver ut mycket grafik eller fotografier, som många av oss tycker om!

Taggar:
Top