Patroner.se – Bläckpatron för en krona

patroner_sePatroner.se grundades redan 1992 och är därmed en av de äldsta och mest väletablerade leverantörer av bläckpatroner, toner och skrivartillbehör. Affärsidén vilar på tre viktiga fundament – det ska vara billigt, snabbt och enkelt!

Patroner.se erbjuder ett stort sortiment av bläck och tonerkassetter till alla ledande skrivarfabrikat. I de fall kompatibla ersättningsprodukter motsvarar de högt ställda kvalitetskraven erbjuds även billigare alternativ. Icke-originalprodukter erbjuds endast när en tillfredställande kvalitet kan garanters. Kompatibla miljökassetter erbjuds till alla laserskrivare då utskriftskvaliteten är 100 % överrensstämmande med motsvarande original.

Det är lätt att hitta rätt skrivare på hemsidan som är stilren och lättnavigerad. Förutom bläck och toner erbjuds även fotopapper i olika format samt en uppskattad fotobricka i björkfanér.

Till Patroner.se

Rabattkod Patroner.se?

Erbjudande från Patroner.se gäller alla kunder. Du behöver ingen kampanjkod.

Fördelar med att handla hos Patroner.se

 

Nykundserbjudande

Nya kunder har möjlighet att för en krona köpa en bläckpatron till de flesta Brother- Canon- och Epson skrivare alternativt ett paket fotopapper.

Låga priser

Originalprodukter är betydligt billigare än i elektronikkedjor och varuhus. Genom att köpa utvalda piratpatroner går det att spara ännu mer.

Snabb leverans

Om du lägger din order innan klockan 15.00 har du din beställningen redan dagen efter.

Alla betalningsalternativ

Absolut smidigast är om du betalar med kort. Det går också att betala mot faktura, i förskott eller mot postförskott (kostar 90kr).

Garantier och villkor

Om en produkt inte uppfyller utlovad kvalitet ersätts den. 12 månaders garanti lämnas på alla produkter.

Sammanfattningsvis är Patroner.se en billig och bra leverantör av skrivartillbehör.

Till Patroner.se

Nyheter om Patroner.se

Patroner.se köper Cheapink

Top